Αθλητικά
Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013 09:18

Για την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπεσίκτας

Με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ (21:45, Novasports 3) την Μπεσίκτας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης της διοργάνωσης.

Μία εβδομάδα μετά την ήττα του στη Βιτόρια από την Κάχα Λαμποράλ, οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να κάνουν…σεφτέ στις επιτυχίες απέναντι στους Τούρκους, που και αυτοί ηττήθηκαν στην πρεμιέρα. Όπως γίνεται αντιληπτό η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι καθοριστική για τη συνέχεια, καθώς ο χαμένος του αγώνα θα βρεθεί με την «πλάτη στον τοίχο» και το έργο της πρόκρισης στα προημιτελικά θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο. Πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν συναντηθεί στο παρελθόν σε παρόμοιο επίπεδο.

Το σερί των 7 διαδοχικών νικών στην Ευρωλίγκα διακόπηκε για τον Ολυμπιακό στην Ισπανία και ο στόχος όλων στην ομάδα είναι να ξεκινήσει ένα νέο , ρεκόραρχής γενομένης από τον αγώνα με τους Τούρκους. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν τι έγινε στη Βιτόρια και να επικεντρωθούν στην αποψινή αναμέτρηση με τη Μπεσίκτας.