Πολιτική
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012 11:04

H ατζέντα της ημέρας

H ατζέντα της ημέρας

- Ανακοίνωση του εθνικού και του εναρμονισμένου δείκτη τιμών καταναλωτή για τον Δεκέμβριο, από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

- 12:00 Συνάντηση Λ. Παπαδήμου με το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)

- 12:00 Εγκαίνια της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, στην έδρα της υπηρεσίας στο κτίριο της παλιάς Σχολής Αξιωματικών.

- 12:30 Συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης για την πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ, στο υπουργείο.

- 13:30 Συνάντηση του Προέδου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan, στο Προεδρικό Μέγαρο.

- 13:15 Συνάντηση Λ. Παπαδήμου - Ευ. Βενιζέλου

- 14:00 Συνάντηση Λ. Παπαδήμου με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdullah Bin Zayed Al Nahyan.

15:15 Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan.

- 16:30 Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα με τον αντιπρόεδρο και υπουργό Αμυνας του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ, στο υπουργείο Εξωτερικών

- 17:00 Συνάντηση Λ. Παπαδήμου με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

- Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνει στα «Εκπαιδευτήρια Άγιος Ιωσήφ», Ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

- Επιχειρηματικό forum Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, στο Λαγονήσι. Θα συμπροεδρεύσουν ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος και ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Abdullah Bin Zayed Al Nahyan. Έως τις 12 Ιανουαρίου.