Αθλητικά
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012 08:00

Σούπερ Λίγκα: Τελευταία ευκαιρία για ΑΕΚ

Το τελευταίο της χαρτί, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ούτως ή άλλως λίγες ελπίδες που έχει για τον τίτλο, παίζει σήμερα η ΑΕΚ στο Παγκρήτιο.

Η αυλαία της 18ης ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων αυτή της Κρήτης παρουσιάζει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Η ΑΕΚ των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, εάν θέλει να πλησιάσει προς την κορυφή. Με κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης εναντίον του Εργοτέλη η Ένωση μένει οριστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και ο στόχος της θα περιοριστεί στην είσοδό της στα πλέι οφ. Το ματς με την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου αποτελεί το τελευταίο του Νίκου Καράμπελα με την κιτρινόμαυρη φανέλα, καθώς από Δευτέρα ο έμπειρος αριστερός μπακ θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ (οδεύει προς τη γερμανική Καρλσρούη).

Με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη-πρόκριση επί της ΑΕΚ στην φάση των «16» του κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει το απόγευμα τον Πανιώνιο, που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε ανοδική τροχιά.

Ντέρμπι ουραγών θα διεξαχθεί στην Τρίπολη, όπου Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα θέλουν πάση θυσία τους «τρεις βαθμούς» για να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Σαββάτου:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 17:15 Novasports

Εργοτέλης-ΑΕΚ 17:15 Novasports

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 19:30 Novasports