Αθλητικά
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012 18:59

Ολυμπιακός: «Ναυάγιο» με Φορμίκα

Σε «ναυάγιο» φαίνεται ότι οδηγείται η περίπτωση του Μάουρο Φορμίκα για τον Ολυμπιακό και αυτό γιατί σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ η Μπλάκμπερν απέρριψε την πρόταση των «ερυθρολεύκων».

Το Skysports συγκεκριμένα είναι αυτό που αποκαλύπτει, ότι τα «ρόδα» απάντησαν αρνητικά στην πρόταση που έγινε από την ομάδα του Πειραιά, καθώς δεν ικανοποιούσε καθόλου τις απαιτήσεις του αγγλικού συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός ήθελε δανεικό τον Αργεντινό με 400.000 λίρες και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ύψους 2,5 εκατ. λιρών. Την ίδια ώρα η Μπλάκμπερν ζητούσε 3,5 εκατ. λίρες με ρήτρα ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ήταν υποχρεωμένοι να αγοράσουν τον ποδοσφαιριστή, εφόσον ο αγγλικός σύλλογος υποβιβαστεί στην Championship.

Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται λίγες μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου έχοντας χάσει τον βασικό του στόχο και θα πρέπει να τρέξει για να βρει άλλον ποδοσφαιριστή, που και να έρθει στον σύλλογο, θα αργήσει να μπει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Όσον αφορά τον Φορμίκα, για την απόκτησή του ενδιαφέρον έχουν δείξει και άλλες ομάδες, όπως η Φλαμένγκο, με αποτέλεσμα η Μπλάκμπερν να εμφανίζεται πιο «σκληρή» στις διαπραγματεύσεις για παραχώρησή του.