Αθλητικά
Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2012 14:32

Euroleague: Με καθυστέρηση στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός

Καθηλωμένη στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι ακόμη η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» επρόκειτο να «πετάξουν» για την Τουρκία στις 13:40, για τον αυριανό καθοριστικό αγώνα της 3ης ημέρας του Top 16 της Euroleague με την Φενερμπαχτσέ, αλλά λόγω των χιονοπτώσεων που εξακολουθούν να πλήττουν τη γειτονική χώρα τους ανακοινώθηκε ότι η πτήση θα καθυστερήσει για τουλάχιστον 2 ώρες.

Το ευχάριστο για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είναι ότι έχει στην αποστολή και τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στο πέλμα και είναι έτοιμος να βοηθήσει.

«Το αυριανό ματς είναι εξαιρετικά κρίσιμο για μας στην διοργάνωση. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα που έχει μεγάλη ποιότητα και ένα γεμάτο ρόστερ. Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι και η έδρα τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχουμε, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα μας. Η άμυνα θα είναι το κλειδί για μας. Όταν παίζουμε καλή άμυνα παίρνουμε και το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την μεριά του ο Στιβεν Σμιθ είπε: «Χάσαμε από την Ούνιξ και δεν μας άρεσε, αλλά το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Πρέπει να επανορθώσουμε και να κάνουμε το σωστό. Πρέπει να παίξουμε καλά την Πέμπτη, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μείνουμε στα σχέδια που έχουμε κάνει. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε».