Αθλητικά
Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 08:35

Καζίμ: Eίμαι έτοιμος για την Τούμπα

Έτοιμος να αγωνιστεί στην καυτή Τούμπα τονίζει μεταξύ άλλων ο νεοαποκτηθείς Καζίμ, υπενθυμίζοντας ότι γνωρίζει καλά από δυνατές έδρες, έχοντας αγωνιστεί πέντε χρόνια στην Τουρκία.

Το νέο αστέρι του Ολυμπιακού, Κόλιν Καζίμ – Ρίτσαρντς, μίλησε λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο της αποστολής του Ολυμπιακού για τη Θεσσαλονίκη και ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να μπει στην Τούμπα και να παίξει, αν του το ζητήσει ο προπονητής του:

«Μην ξεχνάτε ότι έπαιξα πέντε χρόνια στην Τουρκία και ομάδες όπως η Γαλατά και η Φενέρ... Ξέρω πως είναι να αγωνίζεσαι σε δύσκολη έδρα. Δεν νομίζω να έχω πρόβλημα με αυτό. Βέβαια, καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι εύκολο», σχολίασε αρχικά ο 25χρονος άσος και πρόσθεσε:

«Φυσικά και είμαι έτοιμος. Το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά μου. Είναι αυτό που κάνω. Πρέπει πάντα να είμαι έτοιμος και είμαι».

Καταλήγοντας, αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα της Τούμπας θυμήθηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ όταν η Φενέρ είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη για το Europa League: «Στο παιχνίδι της Φενέρ με τον ΠΑΟΚ δεν είχα παίξει γιατί είχα κόκκινη κάρτα από το ματς με την Γιούγκ Μπόις. Αν θυμάμαι καλά είχαμε χάσει».

Πηγή: www.gazzetta.gr