Αθλητικά
Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2012 14:44

Σούπερ Λίγκα: Όλα τα βλέμματα στην Τούμπα

Την ευκαιρία να ξαναμπεί δυνατά στην κούρσα του τίτλου θα έχει απόψε ο Ολυμπιακός, αν καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (19:30, NS1).

Η απρόσμενη ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, καθώς από εκεί που οι «πράσινοι» ονειρεύονταν να ξεφύγουν στο +8 στη βαθμολογία, τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να τους πλησιάσουν στο δίποντο.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, κάθε άλλο παρά αδιάφορα βλέπει το παιχνίδι. Το συγκρότημα του Λάσλο Μπόλονι θέλει τη νίκη τόσο από βαθμολογικής πλευράς, ώστε να παραμείνει στην τρίτη θέση, όσο και για λόγους ψυχολογίας, ενώ πάντοτε τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτελούν ξεχωριστής σημασίας παιχνίδια για τον "δικέφαλο" του Βορρά.

Ενδιαφέροντα, όμως, είναι και τα υπόλοιπα ματς στο κυριακάτικο πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Αστέρας φιλοξενεί τη Δόξα στην Τρίπολη (15:00, NS3) και με πιθανή νίκη ξεφεύγει σημαντικά από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που η ομάδα της Δράμας θέλει τρίποντο, αλλιώς χάνεται.

Την ίδια ώρα στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο (NS2) με στόχο μόνο τη νίκη, αφού τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τον έχουν φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και μια νέα ήττα ή ισοπαλία τον βάζει σε μεγάλες περιπέτειες.

Μετά από μια εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων στο διοικητικό της θέμα η ΑΕΚ διασταυρώνει τα ξίφη της με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (17:15, NS2), ελπίζοντας να βάλει τέλος στο σερί κακών αποτελεσμάτων που μετράει, ενώ τέλος στα Πηγάδια η Ξάνθη και ο Αρης θα παλέψουν για το τρίποντο, που όποιος το πάρει θα κρατηθεί μαζί με τον ΟΦΗ στο κυνήγι μιας θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.