Πολιτική
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2012 14:00

Γ. Καρατζαφέρης: Σύντομα στη Βουλή η συμφωνία

Η διαφωνία για το θέμα των επικουρικών θα επιλυθεί και η συμφωνία για τη νέα δανειακή σύμβαση θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανώς την Κυριακή, εκτίμησε ο Γ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του στο Reuters. Συμβολική κίνηση από τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. για την παραμονή της χώρας στο ευρώ.

Στην εκτίμηση ότι οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, θα γεφυρώσουν σύντομα τις διαφορές τους επί της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση, προέβη ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης.

«Πιστεύω ότι η μικρή διαφωνία μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για τα μέτρα στις επικουρικές θα επιλυθεί και ότι η συμφωνία θα κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες μέρες, πιθανώς την Κυριακή, για να γίνει η σχετική ψηφοφορία», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης στο Reuters.

Σήμερα εξάλλου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ προέβη σε μία συμβολική κίνηση καταθέτοντας το ποσό των 1.000 στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στη Βουλή, προκειμένου, όπως είπε, να σταλεί το μήνυμα προς όλους ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να επιστρέψει στη δραχμή. «Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να γυρίσουμε στη δραχμή. Η χώρα είναι σίγουρο ότι θα βρει το δρόμο της. Όμως, πρέπει να καταλάβει η κ. Μέρκελ ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν είναι υπάλληλοί της», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν το κόμμα του προτίθεται να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, απάντησε ότι θα κάνει δηλώσεις σε 24 ώρες.