Αθλητικά
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012 15:56

Κάρολ: Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα

Ψύχραιμος, παρά το γεγονός ότι ήταν ο ήρωας του Ολυμπιακού στη Μόσχα, εμφανίστηκε ο Ρόι Κάρολ.

Ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ κλήθηκε να κάνει το ντεμπούτο του για τους «ερυθρόλευκους» κάτω από τις χειρότερες δυνατές συνθήκες, αλλά θριάμβευσε. Στο 73' πέρασε ως αλλαγή στη θέση του σκόρερ Νταβίντ Φουστέρ για να καλύψει το κενό από την αποβολή του Μπάλαζα Μέγιερι και ένα λεπτό αργότερα με άψογο πλονζόν απέκρουσε στην κάτω αριστερή του γωνία το πέναλτι που εκτέλεσε ο μέσος της Ρούμπιν, Μπίμπρας Νάτσο

«Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό», σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα.

Όσο για το πώς περιέγραψε την κρίσιμη απόκρουσή του στο πέναλτι, πιο λακωνικός δεν μπορούσε να γίνει. «Ήξερα ότι θα προσπαθήσει να με νικήσει στην αριστερή γωνία. Επίσης, το ίδιο μου είπε και ο προπονητής. Έτσι, πήρα την ευκαιρία και πήδηξα γρήγορα στη γωνία. Ήμουν τυχερός».

Ο Νταβίντ Φουστέρ δήλωσε από την πλευρά του: «Το γκολ αυτό είναι από τα πιο σημαντικά της καριέρας μου, είναι σίγουρα διαφορετική εμπειρία να σκοράρεις με τόσο κρύο. Δεν μπορείς να αναπνεύσεις και κουράζεσαι γρήγορα από ότι σε κανονικές συνθήκες. Είναι πολύ δύσκολο μεν να συγκεντρωθείς αλλά πάνω από όλα είναι ο τίτλος στην Ελλάδα».