Αθλητικά
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 14:14

Μπόλονι: Πιο δύσκολος ο επαναληπτικός με Ουντινέζε

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έφυγε με την ισοπαλία από το Ούντινε και θεωρητικά να πήρε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση, ο Λάσλο Μπόλονι όμως θεωρεί πιο δύσκολο τον επαναληπτικό της Τούμπας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αυριανής ρεβάνς με τους Ιταλούς για τους «32» του Europa League, εξήγησε πως το δεύτερο ματς κρύβει περισσότερες παγίδες, καθώς μια από τις δυο ομάδες θα πρέπει να σκοράρει για να κερδίσει.

«Θεωρώ πως αυτό το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από το πρώτο, γιατί και οι δυο ομάδες έχουν τώρα στο μυαλό τους τη νίκη. Πιστεύω πως δεν έχουμε τόσο μεγάλες ευθύνες τώρα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, αισθάνομαι πως η ομάδα μου είναι ήρεμη και πως είναι λίγο καλύτερα από άποψη φυσικής κατάστασης. Νομίζω ότι αυτό που σας είπα θα είναι και μια καλή επιρροή για το τακτικό μας κομμάτι», σχολίασε αρχικά, ενώ λίγο αργότερα ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα δώσει το ίδιο βάρος στην άμυνα και την επίθεση.

«Για μένα είναι το ίδιο σημαντικό και το πώς θα σκοράρουμε και το πώς δεν θα δεχθούμε γκολ. Η ισορροπία είναι ότι πιο σημαντικό».

Για το πως προετοιμάστηκε η ομάδα του, είπε: «Αυτή τη στιγμή έχω δύο μικρά ερωτηματικά στα οποία πρέπει να δώσω τις απαντήσεις. Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει χαρά για αυτό το παιχνίδι, ανυπομονησία και αυτοσυγκέντρωση, πράγματα που αισθάνομαι τις τελευταίες μέρες στην ομάδα μου. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους φιλάθλους, τον εαυτό μας και το σύλλογο μια ακόμα πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρότι είναι πολύ δύσκολο».

Όσο για το τι θα πρέπει να αλλάξουν οι παίκτες του σε σχέση με το πρώτο ματς, σημείωσε: «Νομίζω πως η αυτοσυγκέντρωση, η τακτική μας δουλειά και η προσήλωσή μας ήταν πολύ καλά στην Ιταλία. Πρέπει να προσέξουμε λίγο περισσότερο στη δύναμη, να είμαστε πιο δυνατοί στο επίπεδο της τεχνικής, ελπίζω πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να είμαστε ένας καλός αντίπαλος για την Ουντινέζε».

Ο Στέλιος Μαλεζάς, που εκπροσώπησε την πλευρά των ποδοσφαιριστών στη συνέντευξη Τύπου, στάθηκε από την πλευρά του στη σημασία του να μη δεχθεί η ομάδα του ένα γρήγορο γκολ.

«Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ το πρώτο εικοσάλεπτο. Εκεί είχαμε προβλήματα και στην Ιταλία. Αν ξεπεράσουμε χωρίς προβλήματα αυτό το διάστημα, θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να κυνηγήσουμε την πρόκριση».