Αθλητικά
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 00:53

Κάρολ: Συνέχισα να παίζω για τον κόσμο

Παρότι τραυματίας από το 70' ο Ρόι Κάρολο εξήγησε, ότι συνέχισε να αγωνίζεται στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν επειδή το ζητούσε ο κόσμος της ομάδας.

Ο Βορειοϊρλανδός κίπερ ήταν μακράν ο κορυφαίος των ερυθρολεύκων και σε συνδυασμό με την εμφάνισή του στη Μόσχα, δεν θα ήταν αδικία να υποστηρίξει κανείς, πως η μισή πρόκριση της ομάδας του Πειραιά του ανήκει.

«Ήταν δύσκολο ματς και τα παιδιά τα πήγαν καλά. Είχα ένα ψιλοπρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο που με ενοχλούσε. Ολη η ομάδα δούλεψε σκληρά και εγώ και τα παιδιά Όλοι μας πήγαμε καλά», δήλωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ενώ σχετικά με το γιατί δεν έγινε αλλαγή, είπε:

«Συνέχισα για τον κόσμο, πονούσα. Ίσως θα πρέπει να μείνω νομίζω 2-3 με τρεις βδομάδες έξω, αλλά τώρα θα ευχαριστηθώ την στιγμή. Επεσα δύο φορές αλλά σηκώθηκα γιατί το ζητούσε ο κόσμος. Η νίκη ήταν μια ομαδική προσπάθεια».

Την εμφάνιση του Κάρολ αποθέωσαν και οι συμπαίκτες του, όπως ο Κέβιν Μιραλάς, που σχολίασε: «Έκανε ουσιαστικές επεμβάσεις και στα δυο παιχνίδια, είναι μέλος της ομάδας και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι γι' αυτόν».