Αθλητικά
Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 15:26

Καρνέζης: Μεγάλη τιμή η Εθνική ομάδα

Πανευτυχής δήλωσε ο Ορέστης Καρνέζης για την κλήση του στην Εθνική ομάδα για το φιλικό με το Βέλγιο.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, χαρακτήρισε τιμή του την συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και επιβράβευση των προσπαθειών του.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η κλήση μου στην Εθνική oμάδα. Θεωρώ ότι αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλω όλα αυτά τα τελευταία χρόνια και μου δίνει χαρά και κίνητρο ώστε να συνεχίσω να δουλεύω ακόμη περισσότερο», τόνισε.

Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φερνάντο Σάντος.

«Χαίρομαι που γίνομαι κι εγώ μέλος αυτής της ομάδας και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος για την ευκαιρία που μου δίνει να εκπροσωπώ τη χώρα μου μέσω της Εθνική».

Ανάλογου κλίματος ήταν και δήλωση του Κώστας Φορτούνη, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Ανδρών.

«Είμαι χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σάντος που μου δίνει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία», είπε.

«Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις και τον αγώνα για να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω ότι θέλω πολύ αυτή η πρώτη συμμετοχή σε αποστολή της Εθνικής να έχει και συνέχεια.

Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα συστατικά για να πάει ψηλά και να εκπροσωπήσει επάξια το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα μας στο EURO 2012».