Αθλητικά
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 13:20

Απέρριψε πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Μιραλάς ο Ολυμπιακός

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η ομάδα που έκανε πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης την απέρριψε.

Ο Βέλγος επιθετικός των «ερυθρολεύκων» σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της πατρίδας του, την Derniere Heure, υποστήριξε, ότι τον περασμένο Ιανουάριο κατατέθηκε πρόταση από ρωσική ομάδα για την αγορά του. Ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει ποιος ήταν αυτός ο σύλλογος, τονίζοντας μόνο ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού την απέρριψε γιατί δεν ήθελε να αποδυναμωθεί η ομάδα.

«Θα μπορούσα να είχα πάει στη Ρωσία τον Ιανουάριο. Θα μπορούσα να είχα γίνει πλούσιος, αλλά θα ήταν καλό κάτι τέτοιο για την καριέρα μου; Δεν το πιστεύω αυτό. Δεν ήθελα να φύγω μεσούσης της περιόδου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν με αφήνει να φύγω. Θέλει να πάρει το πρωτάθλημα με μένα στην ομάδα», σημείωσε ο Μιραλάς, ο οποίος ξεκαθάρισε, πως θα αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα μόνο για ένα μεγαλύτερο.

«Αν φύγω, θα είναι τον Ιούνιο και από την μπροστινή πόρτα. Θα είναι για να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Θα είναι για να αναζητήσω ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Πάντως, η ομάδα που πλησίασε τον Ολυμπιακό για τον Βέλγο δεν άργησε να γίνει γνωστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοσταθμού Sentra FM 103,3 αυτή ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η πρότασή της άγγιξε τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.