Αθλητικά
Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012 13:32

Καϊμακόγλου: Συγκέντρωση και στα 40 λεπτά με Ούνιξ

Για το Καζάν της Ρωσίας αναχώρησε την Τρίτη το πρωί η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου αύριο αντιμετωπίζει την Ούνιξ στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του 7ου Ομίλου στην Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων μέσα στο ΟΑΚΑ με 83-89, γεγονός που τους κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή, αφού για να κατακτήσουν την κορυφή, θα πρέπει εκτός της νίκης, να καλύψουν και τη διαφορά των έξι πόντων με την οποία έχασαν.

Το μυστικό για να το πετύχουν αυτό, σύμφωνα με τον Κώστα Καϊμακόγλου, είναι η συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα.

«Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που δεχθήκαμε 89 πόντους. Αυτό θα πρέπει να προσέξουμε. Η Ούνιξ είναι μία φύση επιθετική ομάδα και έχει πάρα πολλούς επιθετικούς παίκτες οι οποίοι μπορούν να κάνουν την ζημιά», σχολίασε ο Έλληνας φόργουορντ.

«Εμείς θα πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση και στα 40 λεπτά και σίγουρα η εμφάνισή μας να μην έχει καμία σχέση ούτε με αυτήν του αγώνα στον πρώτο γύρο, όσο και με τον αγώνα με την Αρμάνι», πρόσθεσε.

Στη συγκέντρωση στάθηκε και ο Ρομέι Σάτο σε δηλώσεις που έκανε. «Στο τελευταίο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι δεν παίξαμε καθόλου καλά. Τώρα όμως δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια. Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι και δεν πρέπει να χάσουμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι μας πει ο Ομπράντοβιτς.

Πάμε στη Ρωσία για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Όλοι οι παίκτες της Ούνιξ απειλούν και σκοράρουν. Είναι πολύ επιθετική ομάδα, αλλά αν εμείς αγωνιστούμε συγκεντρωμένα τότε θα τα πάμε καλά και θα πάρουμε την νίκη».