Αθλητικά
Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012 21:46

Σούπερ Λίγκα: Ξάνθη-Παναιτωλικός 0-1

Μετά από 10 αγωνιστικές χωρίς νίκη (6 ήττες, 4 ισοπαλίες), ο Παναιτωλικός επέστρεψε στα «τρίποντα». Με γκολ του Αντι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 στα Πηγάδια της Ξάνθης, η οποία γνώρισε την 5η διαδοχική της ήττα!

Για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία ο Τάκης Λεμονής ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής από το γήπεδο και παράλληλα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντίθετα, το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά από το εκπληκτικό σερί των 9 διαδοχικών αγώνων χωρίς ήττα, έχει ξεκινήσει ένα αρνητικό σερί που αν συνεχιστεί θα στερήσει από τους ακρίτες τη δυνατότητα να παίξουν στα πλέι οφ της Ευρώπης.

Καθοριστικό σημείο στο ματς ήταν η αποβολή του Μπέρτου στο 55’, γεγονός που έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των φιλοξενούμενων.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί, καθώς έφτασε περισσότερες φορές κοντά στην επιτυχία από τον αντίπαλό της, που απείλησε πρώτος στο ξεκίνημα με τον Ακαλέ.

Η αποβολή του Μπέρτου, όμως, ήταν ό,τι έπρεπε για τους Αγρινιώτες, που ανέλαβαν πλήρως τα ηνία του παιχνιδιού κι έφτασαν στη μεγάλη νίκη.