Αθλητικά
Σάββατο, 03 Μαρτίου 2012 21:56

Σούπερ Λίγκα: Αρης-ΑΕΚ 1-0

Η ΑΕΚ έχασε ένα... τσουβάλι γκολ, αλλά ο Αρης ήταν αυτός που πήρε τη μεγάλη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της 22ης ημέρας της Σούπερ Λίγκας.

Με γκολ του Λαζαρίδη περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος η ομάδα του Μανουέλ Μασάδο επικράτησε 1-0 της Ένωσης, η οποία δικαιολογημένα μπορεί να τα έχει με την τύχη της...

Η άστοχη έξοδος του Αραμπατζή και η ετοιμότητα που επέδειξε ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων έκριναν το ματς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το χρονικό σημείο που μπήκε το γκολ ήταν τέτοιο, που το συγκρότημα του Νίκου Κωστένογλου δεν μπορούσε να αντιδράσει κι έτσι, πλέον, κινδυνεύει σοβαρά με το να μείνει εκτός πεντάδας!

Από την αρχή του ματς η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ μόλις στο 5ο λεπτό με το Λεονάρντο να αστοχεί σε κενό τέρμα. Κυρίαρχη η Ένωση στα πρώτα 45 λεπτά δεν κατάφερε να προηγηθεί και οι παίκτες της γέμισαν άγχος, που φάνηκε πάρα πολύ στο δεύτερο μέρος.

Σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και πήραν τον έλεγχό του, απειλώντας για πρώτη φορά με το απευθείας φάουλ του Νέτο στο ξεκίνημα της επανάληψης να περνάει λίγο άουτ.

Συνέχισε να πιέζει ο Αρης και με τη βοήθεια του Αραμπατζή, που έκανε…την έξοδο του Μεσολογγίου πήρε τη μεγάλη νίκη και ταυτόχρονα κράτησε ολοζώντανα τα ευρωπαϊκά του όνειρα.