Αθλητικά
Τρίτη, 06 Μαρτίου 2012 15:46

Βαλβέρδε: Επικίνδυνη ομάδα η Μέταλιστ

Πολύ επικίνδυνη και γρήγορη ομάδα χαρακτήρισε τη Μέταλιστ ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις του λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Χάρκοβο της Ουκρανίας.

«Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, που έχει Αργεντινούς και Βραζιλιάνους πολύ γρήγορους και είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη να κάνει μια καλή επίθεση», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Σχετικά με το πόσο έχει αλλάξει από το 2008, που την αντιμετώπισαν ξανά τότε οι Πειραιώτες, είπε: «Έχει περίπου την ίδια φιλοσοφία. Έχει κερδίσει όλα τα ματς του ομίλου της και έχει την ίδια φιλοσοφία στον τρόπο παιχνιδιού».

Για την ομάδα του πάλι, σχολίασε: «Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα και το Europa League. Πάμε στην Ουκρανία για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε την πρόκριση που θα κριθεί σε αυτά τα δύο παιχνίδια».

Στην αποστολή του Ολυμπιακού συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Μέγερι, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέβας, Ποτουρίδης, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Μακούν, Φέισα, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ντιόγκο, ο οποίος ούτως ή άλλως ταλαιπωρείται από ίωση, οι τραυματίες Ρόι Κάρολ και Μάρκο Πάντελιτς και οι Δασκαλάκης και Μόνχε, που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA.