Πολιτική
Τρίτη, 07 Μαΐου 2002 07:02

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις που στα δυτικά, κεντρικά και νότια θα είναι πιο πυκνές και είναι πιθανό στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα Τρίτη του Πάσχα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο νότιο Ιόνιο τοπικά ισχυροί, ενώ στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια τοπικά πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 10 εως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27 και στα νησιά από 14 εως 25 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη 8/5/2002 σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις που στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί μέτριοι και στο νότιο Ιόνιο τοπικά ισχυροί, ενώ στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νότια τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες προβλέπονται για σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται και για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, με ανέμους βορειοανατολικούς ασθενείς μέχρι μέτριους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.