Αθλητικά
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 19:04

Σούπερ Λίγκα: Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Λεβαδειακός και ΠΑΣ Γιάννινα στο μεταξύ τους 1-1, αποτέλεσμα που βέβαια δεν βολεύει κανέναν από τους δυο.

Τόσο οι Βοιωτοί, όσο και οι Ηπειρώτες παραμένουν -με δυο πόντους οι πρώτοι και έναν οι δεύτεροι- μια ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και συνεχίζουν να παλεύουν με τη σωτηρία.

Αν, πάντως, κάποιοι θα πρέπει να αισθάνονται λίγο πιο ικανοποιημένοι, εκείνοι είναι οι Γιαννιώτες, που ισοφάρισαν δυο λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90', ενώ ο Λεβαδειακός είχε μέχρι και δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41', με τον Σουμπίνιο να εκτελεί εύστοχα από τη βούλα του πέναλτι τον Κηπουρό.

Οι παίκτες του Αγγελου Αναστασιάδη προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι ο Λεβαδειακός συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Στο 87' η ομάδα της Βοιωτίας θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Σουμπίνιο, η μπάλα κατέληξε στον Κόρμπο και αυτός σημάδεψε με πλασέ το δοκάρι.

Τη χαμένη αυτή ευκαιρία θα την πλήρωναν οι γηπεδούχοι, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Κυριάκος, που είχε περάσει ως αλλαγή στην επανάληψη, θα διαμόρφωνε σε φάση διαρκείας το τελικό 1-1.

Στις καθυστερήσεις ο Λεβαδεικός είχε νέα μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, αλλά από κοντά ο Ναπολεόνι έστειλε τη μπάλα άουτ.