Αθλητικά
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 01:20

Βαλβέρδε: Έτσι είναι το ποδόσφαιρο

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τη Μέταλιστ, δήλωσε όμως ικανοποιημένος για τη συνολική πορεία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση.

«Το ποδόσφαιρον είναι ένα παιχνίδι και είναι έτσι. Κάποιος θα κερδίσει και κάποιος θα χάσει. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στο δεύτερο όχι και τόσο και στο τελευταίο τέταρτο τα πράγματα άλλαξαν», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός.

Ο προπονητής των ερυθρολεύκων επέμεινε, πως η ομάδα του άξιζε την πρόκριση βάσει της εικόνας της και στα δυο παιχνίδια της σειράς.

«Πιστεύουμε πως ήμασταν αρκετά καλοί και στα δύο παιχνίδια σήμερα. Ήμασταν και πάλι καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες και ο αντίπαλός μας κατάφερε να πάρει την πρόκριση», εξήγησε.

Τέλος, για τη πορεία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση ο Βαλβέρδε σχολίασε: «Φέτος κάναμε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η ομάδα έδειξε πως μπορεί να ονειρεύεται. Όσον αφορά την ψυχολογία είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε να κερδίσουμε την Κυριακή γιατί κρίνεται το πρωτάθλημα».

Προκλητικός ήταν από την πλευρά του ο προπονητή της Μέταλιστ, Μίρον Μάρκεβιτς, που με περισσή υπερβολή δήλωσε: «Δεν είναι έκπληξη. Δεν ήταν καμία έκπληξη το 1-2. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό. Εμείς είχαμε κερδίσει όλα τα προηγούμενα ματς στην Ευρώπη. Ήταν αναμενόμενο το σκορ».