Αθλητικά
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 13:55

Ολυμπιακός: Παίζουν στο ντέρμπι Τοροσίδης, Μανιάτης

Λιγότεροι σοβαροί, απ' όσο αρχικά υπολογιζόταν, ήταν οι τραυματισμοί του Βασίλη Τοροσίδη και Γιάννη Μανιάτη, οι οποίοι θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Οι δυο ποδοσφαιριστές χτύπησαν στον χθεσινό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ για τους «16» του Europa League και μάλιστα ο Μανιάτης έγινε και αναγκαστική αλλαγή. Παρόλα αυτά, στην προπόνηση της Παρασκευής διαπιστώθηκε πως δεν έχουν τίποτα ανησυχητικό και πως μπορούν να αγωνιστούν κανονικά στο ΟΑΚΑ.

Πολύ πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο ματς με τους Ουκρανούς. Η σοβαρότητα της κατάστασης του Αργεντινού θα διαπιστωθεί σε εξετάσεις που θα υποβληθεί σήμερα, όμως υπάρχουν φόβοι ακόμα και για θλάση, που θα τον αφήσει εκτός για κάποιες εβδομάδες.

Στην προπόνηση, όσοι ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» αγωνίστηκαν με τη Μέταλιστ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιπο προπονήθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα.