Αθλητικά
Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 15:49

Βολές Ολυμπιακού κατά Μπιτσαξή

Την παραίτηση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, ζητάει εμμέσως πλην σαφώς ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως και ο Παναθηναϊκός», κατηγορούν τον κ. Μπιτσαξή, ότι ήταν ψευδείς οι δηλώσεις του, πως πρότεινε στις δυο ΠΑΕ την περασμένη εβδομάδα να αναβληθεί το ντέρμπι υπό των φόβο των επεισοδίων.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του υπευθύνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, στον Σπορ FM 94,6.

«Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μιλάει συχνά και λέει διαφορετικά πράγματα. Την Παρασκευή ο πρόεδρός μας επικοινώνησε με τον κ. Μπιτσαξή, που ήταν στο Βελιγράδι και του μετέφερε τις ανησυχίες μας, γιατί παίρναμε και εμείς την πληροφόρηση για επεισόδια και ο Μπιτσαξής είπε ότι δεν σκέφτεται αναβολή αυτού του παιχνιδιού, γιατί είναι σημαντικό», σχολίασε ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας, για να προσθέσει:

«Ο Ολυμπιακός είπε στην Πολιτεία για την αναβολή. Μας είπε ότι δεν μπορεί να αναβληθεί αυτό το παιχνίδι. Αυτήν την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο βάλλεται, θα πρέπει να προσέχουν μερικοί άνθρωποι τι λένε και τι πράττουν. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί, καλύτερα να παραιτηθεί. Είναι πολύ σοβαρό την ώρα που φλέγεται ένα γήπεδο να λέει ψέματα».