Πολιτική
Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012 07:14

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Μικρή πτώση θα παρουσιάσει σήμερα η θερμοκρασία, κυρίως στα βόρεια. Στο βόρειο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται τοπικές βροχέ;ς και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Μικρή πτώση θα παρουσιάσει σήμερα η θερμοκρασία, κυρίως στα βόρεια, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στο βόρειο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπονται τοπικές βροχέ;ς και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Το θερμόμετρο θα δείξει από 05 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Kαιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν όμβροι και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Aνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 04 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Nησιά Ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Kαιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν οπότε θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Aνεμοι: ασθενείς και από το βραδυ στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Kαιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Aνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Kαιρός: αραιές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Aνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Kαιρός: αραιές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια.

Aνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς κελσίου.