Πολιτική
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 10:09

Πιθανότερη η 6η Μαΐου

Η 6η Μαΐου προβάλλει ως πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. «Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, είναι μια καλή πρόβλεψη για διάλυση της Βουλής», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Καψής ερωτηθείς σχετικά.

Η 6η Μαΐου προβάλλει ως πιθανότερη ημερομηνία των εκλογών, σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.

«Δεν έχει ληφθεί απόφαση ακόμα, αλλά η 6η Μαΐου είναι μία πολύ πιθανή ημερομηνία για τις εκλογές», δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ο αξιωματούχος, αρνούμενος να κατονομαστεί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση για την ημερομηνία των εκλογών.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, δήλωσε σήμερα ότι «μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, είναι μια καλή πρόβλεψη για διάλυση της Βουλής», επαναλαμβάνοντας ότι η προεκλογική περίοδος θα είναι περίοδος εργασίας για την κυβέρνηση. «Βασική επιδίωξη είναι να διαμορφώσουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη νέα κυβέρνηση», υπογράμμισε, ενώ κληθείς να σχολιάσει τον πρώτο γύρο αντιπαραθέσεων μεταξύ των κομμάτων, απάντησε ότι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τριβές ανάμεσά τους, ωστόσο όπως είπε, «πρέπει να προχωρήσουμε στις μνημονιακές δεσμεύσεις μας και όλοι, οι υπουργοί, ο πρωθυπουργός και τα κόμματα, κρινόμαστε από το λαό».