Πολιτική
Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 15:17

Επίθεση ΝΔ στον Ευ. Βενιζέλο με αιχμή τις δηλώσεις της Β. Παπανδρέου

Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι «σιωπά» για τις επίμαχες δηλώσεις της Βάσως Παπανδρέου σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Βολές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι «σιωπά» για τις επίμαχες δηλώσεις της Βάσως Παπανδρέου σε κυριακάτικη εφημερίδα. Υπενθυμίζεται ότι η κ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News ασκούσε σφοδρή κριτική στα πεπραγμένα της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, κάνοντας μάλιστα για «εγκλήματα».

«Τα όσα είπε η Βάσω Παπανδρέου δημιουργούν ερωτήματα, τα οποία αφορούν άμεσα και τον αντιπρόεδρο του Γιώργου Παπανδρέου, Ευάγγελο Βενιζέλο», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Ο κ. Βενιζέλος δεν ήξερε τίποτα για το έγκλημα του Γιώργου Παπανδρέου, που κατήγγειλε η κα Βάσω Παπανδρέου και όπως είπε η ίδια “αποτελείωσε” τη χώρα;», διερωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης.

Κατηγόρησε επίσης τον Ευ. Βενιζέλο ότι «θέλει να καλύψει τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τις δικές του ευθύνες», αφού όπως είπε, ο ίδιος «όρθιος χειροκροτούσε όλες τις καταστροφικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ».