Πολιτική
Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012 11:42

Aλ. Παπαρήγα: Ο λαός δεν θα διαλέξει το δρόμο της πολιτικής αυτοκτονίας

«Ο λαός δεν θα διαλέξει το δρόμο της πολιτικής αυτοκτονίας. Με την ψήφο του πρέπει να οδηγήσει σε πολιτική αυτοκτονία το σύστημα», τόνισε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ σε δηλώσεις από την Κοζάνη.

Τη βεβαιότητα ότι στις επικείμενες εκλογές ο λαός δεν θα διαλέξει το δρόμο της πολιτικής αυτοκτονίας, εξέφρασε σε δηλώσεις από την Κοζάνη όπου βρίσκεται για διήμερη επίσκεψη, η Αλέκα Παπαρήγα.

«Είμαστε βέβαιοι, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές και θα γίνουν γρήγορα, ότι ο λαός δεν θα διαλέξει το δρόμο της πολιτικής αυτοκτονίας. Με την ψήφο του πρέπει να οδηγήσει σε πολιτική αυτοκτονία το σύστημα», τόνισε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η κ. Παπαρήγα, σχολιάζοντας την αυτοκτονία του 77χρονου, ανέφερε ότι ο αυτόχειρας έστειλε ένα πολιτικό μήνυμα, επεσήμανε ωστόσο ότι η λύση δεν είναι η αυτοκτονία και έφερε ως παράδειγμα τους αγώνες των εργαζομένων στη Χαλυβουργία.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των μεταναστών, η κ. Παπαρήγα τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ανοιχτών χώρων υποδοχής μεταναστών στην περιφέρεια και σημείωσε πως η πρόταση του ΚΚΕ δεν έχει καμιά σχέση με αυτήν που θέλει να εφαρμόσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η γ.γ.της ΚΕ του ΚΚΕ συναντήθηκε και με εργαζόμενους στη ΔΕΗ και αύριο θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Κοζάνης, στις 7.30 μμ.