Αθλητικά
Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 13:40

Κύπελλο: Θέμα με τη διεξαγωγή του τελικού στο ΟΑΚΑ

Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η αστυνομία δεν εγγυάται την ασφάλεια στο ΟΑΚΑ, όπου η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να γίνει το παιχνίδι.

Το επεισόδια ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού και του Αρη στον προπερσινό τελικό, τα έκτροπα στον περσινό τελικό-ντροπή για τον θεσμό μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Ατρομήτου, αλλά και τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι «αιωνίων» κάνουν την αστυνομία να μη θέλει με τίποτα το Ολυμπιακό Στάδιο, αφού θεωρεί πως αν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο στο συγκεκριμένο γήπεδο, μετά είναι αδύνατον να επιβληθεί η τάξη.

Επιπλέον από την αστυνομία τονίζεται, πως μπορεί να μην υπάρχει κάποια έχθρα μεταξύ των φιλάθλων των δυο φιναλίστ, Ολυμπιακού και Ατρομήτου, αλλά εκείνη δεν μπορεί να ελέγξει την πιθανότητα να παρεισφρήσουν στο γήπεδο και οπαδοί άλλων ομάδων, όπως πιθανολογείται ότι έγινε στον περσινό τελικό.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι άνθρωποι της ΕΠΟ καλούνται να συσκεφθούν ξανά και να βάλουν στο τραπέζι όλες τις επιλογές τους, πριν να επανέλθουν στο διάλογο με τις αρχές για το πώς θα μπορέσει να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού. Με τα μέχρι στιγμή δεδομένα, πάντως, ο τελικός δύσκολα θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Εν τω μεταξύ, σε κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομοσπονδίας προέκυψε, ότι ο Ατρόμητος θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό.

Παράλληλα, αποφασίσθηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί το Σάββατο 28/4 και όχι την Τετάρτη 25/4, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.