Αθλητικά
Δευτέρα, 09 Απριλίου 2012 16:40

Ομπράντοβιτς: Προσοχή στον Κολοσσό

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι αδιάφορος στο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΟΑΚΑ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς όμως θέλει οι παίκτες του να εμφανιστούν σοβαροί

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν τα play offs απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Ο Κολοσσός Ρόδου παίζει πολύ καλά φέτος και είναι κάτι που το αποδεικνύει και η θέση στην οποία βρίσκεται στη βαθμολογία. Είναι ένα σοβαρό παιχνίδι, θέλουμε να παίξουμε καλά, να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση και να φυσικά το θετικό αποτέλεσμα», σχολίασε ο Ζοτς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΚΕ.

Νίκη με καλή εμφάνιση είναι το ζητούμενο και για τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος επίσης έκανε δηλώσει στο site της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και αυτό που θα θέλαμε είναι η νίκη, αλλά να συνοδευτεί από μια καλή εμφάνιση. Ο βασικός στόχος μας είναι αυτός και για να επιτευχθεί θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα από την αρχή ως το τέλος του, αποφεύγοντας τα λάθη. Θέλουμε να πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου με μια καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία φέτος και έχει αποδείξει ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλό μπάσκετ».