Αθλητικά
Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 13:28

Ολυμπιακός: Θέλει Χολέμπας η Μπριζ

Στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ βρίσκεται ο Χοσέ Χολέμπας, με τους Βέλγους να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν μέχρι και 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Ο αρχισκάουτερ της ομάδας Γιοακίμ Βερσέν έχει παρακολουθήσει πολλές φορές τον ακραίο αμυντικό των «ερυθρολεύκων» και την περασμένη Κυριακή βρέθηκε ξανά στο «Καραϊσκάκη» για να τον δει και να μιλήσει με ανθρώπους του συλλόγου του Πειραιά.

Σύμφωνα και με ρεπορτάζ της εφημερίδας ο «Γαύρος», οι Βέλγοι θέλουν να τελειώνουν τώρα με τη μεταγραφή προσφέροντας 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν οι διαπραγματεύσεις να γίνουν το καλοκαίρι, καθώς τότε η αξία του παίκτη ίσως έχει ανεβεί, λόγω της συμμετοχής του στο Euro με την Εθνική.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Χολέμπας δείχνει να μη θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη φέρεται να του το έχει εκφράσει. Στο δυναμικός του, βέβαια, θέλουν να τον κρατήσουν και οι «ερυθρόλευκοι», που ούτως ή άλλως έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2013 και πιθανότατα θα του κάνουν πρόταση για ανανέωση.