Πολιτική
Τρίτη, 10 Απριλίου 2012 18:28

Θράσος καταλογίζει στον Ευ. Βενιζέλο η ΝΔ

Για θράσος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, απαντώντας στην κριτική του κ. Βενιζέλου για τη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Αντ. Σαμαρά.

Για θράσος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, απαντώντας στην κριτική του κ. Βενιζέλου για τη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του Αντ. Σαμαρά http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2163438 .

«Ο κ. Βενιζέλος, βασικός συντάκτης του Μνημονίου, αποδεικνύει - για μια ακόμη φορά - πως, εκεί που χάνεται η ντροπή, περισσεύει το θράσος. Ο κ. Βενιζέλος, προτείνει επέκταση του προγράμματος οικονομικής πολιτικής μέχρι το 2015. Δεν λέει τίποτε καινούργιο. Επαναλαμβάνει αυτό που ήδη προβλέπεται στο πρόγραμμα, σε περίπτωση βαθύτερης ύφεσης», επισήμανε ο κ. Μιχελάκης, προσθέτοντας ότι με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «ομολογεί πως απέτυχε σε όσα ο ίδιος προέβλεπε».

Καταλόγισε επίσης στον κ. Βενιζέλο ότι ως αντιπολίτευση, μαζί με τον Παπανδρέου, «έλεγε "όχι σε όλα" και μοίραζε δημαγωγικά υποσχέσεις πως "λεφτά υπάρχουν"» και ότι ο ίδιος ήταν που «όρθιος χειροκροτούσε την ολέθρια εξαγγελία του δημοψηφίσματος» και που «σιωπά μπροστά στις ομολογίες των συντρόφων του ότι, με τα εγκλήματά τους, οδήγησαν τον Τόπο στην καταστροφή».