Πολιτική
Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 20:50

Κοινωνική Συμφωνία: Οι πολιτικές του μνημονίου βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση

«Οι πολιτικές του Μνημονίου βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση» επαναλαμβάνει μέσω twitter η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσελή.

«Οι πολιτικές του Μνημονίου βυθίζουν την οικονομία στην ύφεση» επαναλαμβάνει μέσω twitter η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσελή. Τονίζει πως «αν δεν κάνουμε τίποτα, θα οδηγηθούμε μαθηματικά στη λήψη ανάλγητων μέτρων».

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Χάρης Καστανίδης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Ιωάννινα, την Παρασκευή. Στις 12.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης των Ιωαννίνων στο ξενοδοχείο OLYMPIC. Στις 12.45 θα επισκεφθεί το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τέλος, στις 14.00 θα επισκεφθεί τον Δήμο Ιωαννιτών.

Το Σάββατο στις 10.30 θα επισκεφθεί τον Δήμο Κοζάνης. Στις 11.00 θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Κοζάνης. Στις 11.45 θα συναντήσει το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Στις 12.00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Κοζάνης στο Εργατικό Κέντρο, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του κόμματος και θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο της Κοινωνικής Συμφωνίας στην Κοζάνη.