Πολιτική
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο από 14 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για αύριο Σάββατο και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Αιγάιο βόρειοι μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, κατά περιόδους αυξημένες, και είναι πιθανό να σημειωθεί καταιγίδα τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.