Πολιτική
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 20:57

Α. Σαμαράς: Καλές οι συγγνώμες, έχουν συναίσθηση της ζημιάς;

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στη Σπάρτη. «Καλές οι συγγνώμες αλλά έχουν συναίσθηση της ζημιάς που έχουν κάνει στον τόπο τους;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νέα επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε ανοικτή προεκλογική συγκέντρωση στη Σπάρτη. «Καλές οι συγγνώμες αλλά έχουν συναίσθηση της ζημιάς που έχουν κάνει στον τόπο τους;», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Ο κ. Ολάντ που είπε ότι πρέπει να ελαφρύνουν το φορτίο της Ελλάδας, να δοθεί έμφαση στην ανάπτυξη, να το πει να το ακούσουν και οι Σοσιαλιστές στην Ελλάδα, που όταν μιλάγαμε για ανάπτυξη μας έλεγαν μαθητευόμενους μάγους», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφερόμενος στα μικρά κόμματα, είπε πως προσπαθούν να σταματήσουν την καθαρή εντολή που ζητά η ΝΔ και τόνισε πως «κάθε ψήφος σε μικρά κόμματα είναι ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ και κανείς δεν πρέπει να τζογάρει». Επεσήμανε πως πρώτο μέλημα είναι η συνοχή της κοινωνίας για να πάμε δυναμικά στην ανάπτυξη κι επανέλαβε τα όσα έχει εξαγγείλει για την αποκατάσταση των χαμηλόμισθων, των πολυτέκνων και των κτηνοτρόφων. Και πρόσθεσε, «ήταν λάθος είχαμε ξεχάσει τους αγρότες και εμείς θα το διορθώσουμε. Ο αγρότης θα γίνει επιχειρηματίας, ανταγωνιστικός και ο εκβιασμός των μεσαζόντων θα σταματήσει».

Υποστήριξε επίσης ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες «τα χουν βρει με τον κ. Τσίπρα», και πως «δεν έιναι ΠΑΣΟΚ αλλά παίζουν το παιχνίδι του», καθώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ανακόψουν την πορεία της ΝΔ.