Αθλητικά
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 01:59

Europa League: Δηλώσεις Εμερι, Σιμεόνε

Το διάστημα που πίεσε και δεν σκόραρε η Βαλένθια επικαλέστηκε στις δηλώσεις του ο Ουνάι Έμερι, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το γεγονός ότι η Βαλένθια δεν σκόραρε στο διάστημα που πίεσε την Ατλέτικο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς, σύμφωνα με τον τεχνικό των «νυχτερίδων», Ουνάι Έμερι.

«Ξέραμε ότι η αποστολή μας δεν θα ήταν καθόλου εύκολη, απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, όπως είναι η Ατλέτικο. Δεν πετύχαμε γκολ στα πρώτα 30 λεπτά της αναμέτρησης, κάτι που θέλαμε πάρα πολύ και επιδιώξαμε. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Αντίθετα στο δεύτερο δεν τα πήγαμε καλά, με αποτέλεσμα ο αντίπαλός μας να σκοράρει, οπότε όλα είχαν τελειώσει για μας. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα», είπε μεταξύ άλλων ο 40χρονος προπονητής της Βαλένθια.

Σιμεόνε: «Ήρωες οι παίκτες»

Πανευτυχής ήταν ο Ντιέγκο Σιμεόνε με την πρόκριση της Ατλέτικο στον τελικό του Europa League: «Είμαι πολύ χαρούμενος, ιδιαίτερα για τους παίκτες μου, οι οποίοι έκαναν μία τεράστια προσπάθεια. Αυτό που έκαναν ήταν ηρωικό. Παίζαμε Κυριακή-Πέμπτη-Κυριακή σχεδόν για δύο μήνες, με μία ομάδα που έχει μικρό δυναμικό. Επίσης είμαι χαρούμενος και για τη διοίκηση, που μας εμπιστεύτηκε να δουλέψουμε στην ομάδα, η οποία ‘χτίστηκε’ από την αρχή. Επίσης είμαι χαρούμενος για όλους τους οπαδούς της Ατλέτικο, διότι σήμερα ένιωσαν υπερήφανοι που υποστηρίζουν αυτή την ομάδα».