Αθλητικά
Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 00:52

Βαλβέρδε: Στιγμές συγκίνησης για μένα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έκρυψε ότι για εκείνον οι στιγμές που βίωσε στον σαββατιάτικο τελικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο ήταν άκρως συγκινητικές. Μίλησε επίσης με πολύ καλά λόγια για τον κόσμο και τον Νταβίντ Φουστέρ.

Ανάμεσα στα άλλα ο Ισπανός τεχνικός τόνισε για:

Τον τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου: Για μένα ήταν μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, επειδή ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Κάθε τεχνικός θα ευχόταν να αποχωρήσει από έναν σύλλογο με τον τρόπο που το κάνω εγώ σήμερα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Βαλβέρδε έκανε χρήση μίας ισπανικής ρήσης: Στην γλώσσα μας υπάρχει μία παροιμία που λέει ότι οι τελικοί δεν παίζονται αλλά κερδίζονται. Αυτό το λένε κυρίως για την δυσκολία που έχουν τέτοια παιχνίδια. Το σημερινό ματς έδειχνε κάποιες φορές ότι δεν είχε προοπτική. Φαινόταν πως ήταν δύσκολο.

Όσον αφορά στον κόσμο και το ματς σχολίασε: Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τις στιγμές που ζήσαμε. Όχι μόνο όσους ήταν εδώ αλλά και όλους εκείνους που στηρίζουν εμένα και την ομάδα. Το έδειξαν και σήμερα πολύ καλά και αυτό ήταν πολύ συγκινητικό.

Πηγή: www.gazzetta.gr