Πολιτική
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις στα δυτικά κεντρικά και βόρεια κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στην ηπειρωτική χώρα, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη ισχυροί στρεφόμενοι από τη νύχτα στα δυτικά και βόρεια σε βορειοδυτικούς μέχρι μέτριους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 29 βαθμούς

στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 31 βαθμούς και στα νησιά 15 έως 28

βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά το απόγευμα. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια πό βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο πρόσκαιρα ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η Θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες βαθμιαία θα

πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις

απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.