Αθλητικά
Δευτέρα, 07 Μαΐου 2012 13:16

Ο Ίβκοβιτς ποντάρει στην ενέργεια του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει την Μπαρτσελόνα κατάματα και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» σε πολύ υψηλό ρυθμό, όπου πλεονεκτεί σύμφωνα με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων», Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι Σέρβος τεχνικός μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα στον ημιτελικό του φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας, υπογραμμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί αγωνιστικά πανέτοιμος, παρά την έλλειψη δυνατών αγώνων.

«Πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη. Η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη και μόνο με τον Παπαδόπουλο έχουμε ένα μικρό πρόβλημα. Η προετοιμασία μας ήταν δύσκολη, αφού δεν είχαμε φιλικά», δήλωσε ο κ. Ίβκοβιτς.

Ο προπονητής του πειραϊκού συλλόγου υπολογίζει και σέβεται την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν τη φοβάται και έχει ήδη εκπονήσει το σχέδιο αντιμετώπισής της, προκειμένου να εξουδετερώσει τα πλεονεκτήματά της: «Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε. Η Μπαρτσελόνα έχει εμπειρία, εμείς έχουμε ενέργεια. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα σε σετ παιχνίδι δεν θα έχουμε πολλές ελπίδες. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να παίξουμε παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού».