Αθλητικά
Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012 22:31

Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους πρωταθλητές

Bραδιά λάμψης και αποθέωσης απόψε για τον πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό, στον αγώνα-φιέστα με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», που έληξε με νίκη των «ερυθρόλευκων» (2-1).

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς στο φαληρικό γήπεδο, με τη φιλική συνάντηση μεταξύ βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, των «άσπρων» και των «κόκκινων».

Εν συνεχεία ακολούθησε αγώνας μεταξύ παικτών από τις Ακαδημίες της πειραϊκής ομάδας, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν μετά τη λήξη του φιλικού. Χορευτές πήραν θέση στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν ένα ζεϊμπέκικο, εις μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου που ήταν γνωστός για «ερυθρόλευκα» αισθήματά του και ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του νταμπλούχου παρέλαβαν τα μετάλλιά τους από τον εκτελούντα χρέη προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Μποροβήλο, ενώ το Κύπελλο παρέλαβε ο Βασίλης Τοροσίδης από το Βαγγέλη Μαρινάκη. Νωρίτερα, στο ημίχρονο του φιλικού, ο κ. Μαρινάκης παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον ομόλογό του στον Ερυθρό Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς, για να ακολουθήσει ο Κριστιάν Καρεμπέ, με το Γάλλο να αποθεώνεται από τους οπαδούς.

Από την πλευρά του, ο κ. Μαρινάκης δέχθηκε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε μια φανέλα, υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ομάδας. Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 με τα γκολ των Ντιόγκο (20΄) και Ιμπαγάσα (29΄), ενώ για τους Σέρβους μείωσε στο 71΄ ο Οζέγκοβιτς.