Αθλητικά
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012 01:43

Europa League: Δηλώσεις Μπιέλσα, Σιμεόνε

Δίκαιη χαρακτήρισε την κατάκτηση του τροπαίου του Europa League από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μαρσέλο Μπιέλσα, ενώ από την πλευρά του ο Ντιέγκο Σιμεόνε, απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του.

Το «εγκώμιο» των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο Μαδρίτης και ιδιαίτερα του Φαλκάο έπλεξε ο 42χρονος τεχνικός. Πιο αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες, για όλους τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά πιο πολύ για να μικρά παιδιά που θα πάνε τώρα να αγοράσουν φανέλες της Ατλέτικο. Αυτό είναι το σημαντικότερο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σιμεόνε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και πρόσθεσε: «Ο τίτλος προέρχεται από τους παίκτες. Μαζί βρήκαμε τον δρόμο και αυτοί τον ακολούθησαν. Η νίκη είναι δική τους».

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Μαρσέλο Μπιέλσα από την ήττα της ομάδας του. Ο Αργεντινός τεχνικός παραδέχτηκε πως οι «ροχιμπλάνκος» ήταν ανώτεροι και δίκαιοι νικητές και ανέλαβε την ευθύνη της εμφάνισης και του αποτελέσματος: «Οι αντίπαλοί μας είναι δίκαιοι νικητές. Υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Παίξαμε όπως ακριβώς ήθελε από εμάς η Ατλέτικο να παίξουμε, επιτρέποντάς τους να κάνουν το παιχνίδι τους. Νιώθω απίστευτα απογοητευμένος. Προφανώς, είμαι υπεύθυνος για την απόδοση της ομάδας μου και για το ότι δεν πετύχαμε τον στόχο μας».