Πολιτική
Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 21:11

Αλ. Παπαρήγα: Πάμε για εκλογές

Την εκτίμηση ότι η χώρα πάει για εκλογές διατύπωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και σημείωσε ότι οι διερευνητικές εντολές ήταν «σόου και κοροϊδία του λαού».

Την εκτίμηση ότι η χώρα πάει για εκλογές διατύπωσε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. «Οι διερευνητικές εντολές ήταν ένα σόου κοροϊδίας του λαού και έδειξαν ανευθυνότητα των κομμάτων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τόνισε ακόμη ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση κι αν προκύψει «δεν θα καταργήσει ούτε τη δανεική σύμβαση, ούτε το μνημόνιο».

Η κ. Παπαρήγα σχολίασε παράλληλα ότι «κάποιος αέρας πνέει στην Ευρώπη αλλά προς το παρόν», όπως είπε, «είναι αρκετά κοπανιστός». Για αυτό ως λύση προέταξε την ψήφιση νόμου στη Βουλή για την κατάργηση του μνημονίου. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι το κόμμα της, σε αυτή ή στην επόμενη Βουλή, θα καταθέσει σχετική πρόταση νόμου για την κατάργηση της δανειακής σύμβασης, ώστε να πάρουν όλα τα κόμματα θέση.

Τέλος, η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ εστίασε στην ανάγκη να μην αντικατασταθεί η οργή και η αγανάκτηση του λαού από απογοήτευση, η οποία υποστήριξε ότι οδηγεί στην ήττα.