Πολιτική
Κυριακή, 20 Μαΐου 2012 18:16

Π. Καμμένος: Δύο ντιμπέιτ με όλους

Τη διεξαγωγή δυο τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών ζήτησε του ο πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος.

Τη διεξαγωγή δυο τηλεοπτικών αναμετρήσεων μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών ζήτησε του ο πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος. Αν δεν φοβούνται οι κύριοι αρχηγοί, να γίνουν ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, «για να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως δεν είναι δυνατόν να αποκλείονται πολιτικά κόμματα, «όπως έγινε προσφάτως με τις συζητήσεις για τη δημιουργία κυβερνήσεως».

Αναφερόμενος στην πρόταση της Αγκελα Μέρκελ για δημοψήφισμα προκειμένου να αποφασίσουν οι Έλληνες πολίτες εάν θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση κατά της Γερμανίδας καγκελαρίου, καλώντας την να ασχολείται μόνο με την επικράτεια στην οποία είναι εκλεγμένη. Αν η ίδια θέλει να κάνει δημοψήφισμα για το αν θα παραμείνει στην ζώνη του ευρώ η Γερμανία, μπορεί να τα κάνει, συμπλήρωσε σε ειρωνικό τόνο.