Αθλητικά
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012 17:29

Α1 Μπάσκετ: Στις 18:30 θα κλείσουν οι θύρες στο ΟΑΚΑ

Η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στον αυριανό, δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (18:30).

Αυτό είναι ένα από τα μέτρα που αποφασίστηκαν στη σύσκεψη στη Γ.Α.Δ.Α. για τα μέτρα ασφαλείας της αναμέτρησης, παρουσία αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και των διοικούντων την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι έλεγχοι θα είναι πολύ αυστηροί και στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί να περάσει ούτε φωτογραφική μηχανή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Για την απρόσκοπτη και ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που θα προσέλθουν στο γήπεδο πως θα πραγματοποιηθεί αυστηρός και εξονυχιστικός έλεγχος σε όλους, ο οποίος θα ολοκληρωθεί στον απαιτούμενο χρόνο.

Για το λόγο αυτό οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την προσέλευσή τους μισή ώρα πριν από το τζάμπολ του αγώνα. Επίσης, δεν θα επιτραπεί σε κανέναν ούτε καν η προσέγγιση στο γήπεδο, αν δεν διαθέτει εισιτήριο, ενώ απαγορεύεται αυστηρά η πρόσβαση σε αυτό ατόμων που βρίσκονται σε κατάσταση μέθης ή υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών.

Απαγορεύεται η μεταφορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις από τους φιλάθλους οποιουδήποτε αντικείμενου (τσάντα, σακίδιο, φωτογραφική μηχανή, πανό, κέρματα, αναπτήρας κ.λ.π.), το οποίο και θα κρατείται κατά την είσοδο στις εξέδρες. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 15:00. Τέλος, όσοι έχουν εισιτήριο που υποδεικνύει είσοδο από τη θύρα 54, θα εισέλθουν από τη θύρα 40».