Αθλητικά
Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 22:29

Μπάσκετ: Επανέρχεται ο Έισι Λο

Κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού πήρε μέρος ο Έισι Λο και είναι έτοιμος για τον τρίτο τελικό των πλέι οφ.

Ένα επιπλέον σημαντικό «εργαλείο» θα έχει, όπως όλα δείχνουν, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στον αυριανό τρίτο τελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό. Ο Έισι Λο γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κι εκτός απρόοπτου θα επανέλθει στην αποστολή των Πειραιωτών για το καθοριστικό ματς με τους «πράσινους».

Τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού παρακολούθησαν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, Παναγιώτης και Γιώργος, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Στις δηλώσεις που έκανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς τόνισε ότι «κλειδί» στο παιχνίδι που ακολουθεί θα είναι η άμυνα: «Κάθε αναμέτρηση σ’ αυτή τη σειρά είναι διαφορετική κι αυτό περιμένω να συμβεί και την Κυριακή. Ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε καλοί αμυντικά, να μη μας βάζουν εύκολα καλάθια και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην ομάδα και ο Λο που δεν τον είχαμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια».

Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το αυριανό ντέρμπι των «αιωνίων», σύμφωνα με τον Μάρκο Κέσελ: «Μέχρι τώρα έχουν γίνει δυο σπουδαίοι τελικοί και νομίζω ότι και ο αυριανός θα είναι εξίσου εντυπωσιακός. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σε καμία περίπτωση να μην έχουμε κενά διαστήματα, όπως για παράδειγμα κάναμε στο δεύτερο τελικό. Ο κόσμος θα μας δώσει σίγουρα ενέργεια, αλλά αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να έρθουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας».

Τα εισιτήρια του τρίτου τελικού έχουν εξαντληθεί από προχθές.