Αθλητικά
Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012 17:12

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2016 ο Μαυρίας

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το 2016 θα παραμείνει ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος επέκτεινε για 2 επιπλέον χρόνια τη συνεργασία του με την ΠΑΕ.

Το συμβόλαιο του νεαρού διεθνή με την εθνική Νέων ακραίου μέσου τελείωνε το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο, η διοίκηση του πρότεινε νέο διετές με αυξημένες αποδοχές. Ο Μαυρίας αποδέχτηκε την προσφορά και υπέγραψε την επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι».

Η λιτή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει ότι η ΠΑΕ «...ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Μαυρία για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2016».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο παίκτης είπε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με την πρότασή της αυτή. Ο Παναθηναϊκός σημαίνει πολλά πράγματα για μένα. Έχω μεγαλώσει εδώ και αγαπάω την ομάδα σαν οικογένειά μου. Επίσης, είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και είναι τιμή για μένα να αγωνίζομαι γι΄αυτήν και να την εκπροσωπώ φορώντας τη φανέλα της. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει πολλούς τίτλους».

Θα ακολουθήσουν συζητήσεις με τους Σαριέγκι και Σπυρόπουλο για ανανέωση των συμβολαίων τους, ενώ στους Μπουμσόνγκ και Κατσουράνη θα προταθεί μείωση των αποδοχών τους.