Αθλητικά
Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012 17:07

Ατρόμητος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Λαζαρίδη

Παίκτης του Ατρόμητου για τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι ο Νίκος Λαζαρίδης, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε η αθηναϊκή ΠΑΕ.

Ο πρώην παίκτης του Άρη (έμεινε ελεύθερος) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2014 και στις δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε πως έκανε την καλύτερη επιλογή.

«Νομίζω ότι ο Ατρόμητος αποτελεί την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω, γιατί είναι μία νοικοκυρεμένη ομάδα η οποία ταυτόχρονα έχει υψηλούς στόχους. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Γιώργο Σπανό για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή κ.Γιάννη Αγγελόπουλο. Από την πρώτη στιγμή έδειξαν με την στάση τους πόσο με θέλουν στην ομάδα, γι΄αυτό και δεν είχα κανένα απολύτως ενδοιασμό και ούτε έκανα δεύτερες σκέψεις πριν πω το "ναι". Γνωρίζω πάρα πολλά για τη νέα μου ομάδα. Την έχω παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος, ξέρω ότι κάθε ποδοσφαιριστής δουλεύει επαγγελματικά χωρίς να σκέφτεται οτιδήποτε άλλο εκτός από το γήπεδο», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος αμυντικός και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς. Τα λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε σε ένα προπονητή και άνθρωπο της αξίας του, που γνωρίζει άριστα το αντικείμενο, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας κατακτήσει τόσα πολλά στην καριέρα του. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως έκανα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα, για να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του».

Ο Νίκος Λαζαρίδης θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο «24».