Πολιτική
Τρίτη, 28 Μαΐου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα βρέξει κυρίως στα δυτικά και βόρεια, όπου το απόγευμα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι ασθενείς έως μέτριοι που το βράδυ θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 14 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 30 και στα νησιά από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις στη Βόρεια Ελλάδα, κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βροειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα πελάγη ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

Αίθριος καιρός με λίγη συννεφιά το απόγευμα στα βόρεια προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί παροδική βροχή η καταιγίδα κυρίως στα γύρω ορεινά, προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.