Αθλητικά
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 14:05

Αγγλία: Το παράπονο του Ρίο Φέρντιναντ

Το τέλος της διεθνούς καριέρας φοβάται ότι έφτασε ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ.

Με δηλώσεις του στη βρετανική εφημερίδα "Sun", ο έμπειρος παίκτης εξέφρασε το παράπονό του που δεν κλήθηκε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, τη στιγμή που προέκυψαν και σοβαροί τραυματισμοί παικτών που αντικαταστάθηκαν από κάποιους άλλους (σ.σ. Κέιχιλ, Μπάρι).

Ο 33χρονος ήταν έτοιμος να ενισχύσει τα «τρία λιοντάρια» στην τελική φάση του EURO 2012, αλλά δεν κλήθηκε από τον Ρόι Χότζσον, απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού που δέχτηκε την έντονη κριτική του Τύπου.

Ο Χότζσον υπερασπίστηκε την επιλογή του υποστηρίζοντας ότι η απόφασή του πάρθηκε λόγω της προσωπικής κόντρας που είχε ο Ρίο Φέρντιναντ με τον Τζον Τέρι και η οποία θα λυθεί στα δικαστήρια τον ερχόμενο Ιούλιο.

«Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η εθνική ομάδα τελείωσε για μένα. Αφού δεν επιλέχθηκα τώρα, ιδιαίτερα και μετά τους τραυματισμούς που προέκυψαν, τότε φαίνεται απίθανο ότι θα αλλάξει κάτι στο μέλλον», φέρεται να δήλωσε στη "Sun" ο Φέρντιναντ και πρόσθεσε: «Πάντοτε έλεγα ότι δεν θα σταματήσω τη διεθνή μου καριέρα έως ότου κρεμάσω τα παπούτσια μου και δεν θα το κάνω. Εξακολουθώ να παραμένω διαθέσιμος».