Αθλητικά
Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 20:30

Ατρόμητος: «Κάτοικος» Περιστερίου ο Ταυλαρίδης

Διετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε στον Ατρόμητο ο Στάθης Ταυλαρίδης, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ είναι και...με τη βούλα «κάτοικος» Περιστερίου, κάτι που λίγο πολύ ήταν γνωστό από τις αρχές της εβδομάδας. Απλά σήμερα επικυρώθηκε και τυπικά η συμφωνία του με τους «κυανόλευκους».

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Στάθης Ταυλαρίδης αποτελεί μέλος της ομάδας μας. Ο ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ ΟΦΗ αποδέχθηκε την πρόταση του συλλόγου και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του αθηναϊκού συλλόγου.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, που είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτά ο Ατρόμητος μετά το Νίκο Λαζαρίδη, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Πιστεύω ότι είναι η ομάδα που μου ταιριάζει περισσότερο, κι εκτιμώ ότι πέτυχα διάνα στην επιλογή μου. Επιπλέον κίνητρο αποτελεί βέβαια για εμένα και η παρουσία του κυρίου Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι της νέας μου ομάδας, τις ικανότητες του οποίου αλλά και τις επιτυχίες του στους πάγκους όλοι μας γνωρίζουμε».