Πολιτική
Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012 07:30

Στο «κόκκινο» η προεκλογική μάχη

Με συνεχείς εμφανίσεις, περιοδείες και ομιλίες των πολιτικών αρχηγών κορυφώνονται οι προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές.

Με συνεχείς εμφανίσεις, περιοδείες και ομιλίες των πολιτικών αρχηγών κορυφώνονται οι προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων τέσσερα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές.

Στη 1:00 μ.μ. ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος. Χθες, ο κ. Σαμαράς παρουσίασε τα 12 βήματα που προβλέπει το πρόγραμμα της ΝΔ για την ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης http://www.naftemporiki.gr/elections/story?id=2192869 .

Στην Πάτρα θα μιλήσει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη τόνισε ο τόπος πρέπει στις 18 Ιουνίου να έχει κυβέρνηση ενώ δήλωσε ότι μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις δεν αποτελεί λύση μια κυβέρνηση «οικουμενικού αχταρμά» http://www.naftemporiki.gr/elections/story?id=2192855 .

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντικαταστήσει το μνημόνιο «που οδηγεί στη χρεοκοπία» με ένα νέο εθνικό σχέδιο για την ανόρθωση της οικονομίας και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί στις 10.30 π.μ. με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ναπολέοντα Μαραβέγια, και στις 11:30 π.μ. με τα προεδρεία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ. Στις 8.00 μ.μ. ο κ. Βενιζέλος θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση στον Κορυδαλλό.

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει στις 15:00 και η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος στον Πειραιά θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Ελληνες, Πάνος Καμμένος, ο οποίος στις 20:00 θα μιλήσει στις Αχαρνές.

Στο Θησείο θα πραγματοποιηθεί στις 8:00 μ.μ. η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Αθήνα, με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη.