Πολιτική
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις στη Βόρειο Ελλάδα κατά περιόδους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 14 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28 και στα νησιά από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη στα βορειοανατολικά, προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά πολύ ισχυροί.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα πρόσκαιρα θα αυξηθούν, προβλέπονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.